Fiul lui Sinéad O’Connor, Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani, a murit

Fiul în vârstă de 17 ani al lui Sinéad O’Connor a murit, la două zile după ce a fost dat dispărut.

Muzicianul a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, scriind că „a decis să pună capăt luptei sale pământești” și a cerut ca „nimeni să nu-i urmeze exemplul”.

La primele ore ale dimineții de sâmbătă, Sinéad O’Connor a postat pe Twitter: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu, te iubesc atat de mult. Vă rog să fiți în pace.”

Poliția a confirmat sâmbătă vestea morții adolescentului.

Shane O’Connor a fost dat dispărut de joi, iar Poliția a lansat un apel pentru a afla unde se află. Tânărul de 17 ani era dispărut din Newbridge, jKildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață în zona Tallaght, Dublin, au menționat autoritățile.

Cântăreața a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care îi cerea fiului ei să o contacteze. „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a dăltuit degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos”, a scris ea pe Twitter.

„Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog să nu o oprești să bată. Te rog să nu te rănești. (…)”