Recital caritabil susținut de pianistă ucraineană Tetiana Shabaieva

afis recital

Marți, 22 martie, de la ora 18:00, la ARCUB, inițiativa Mame ajută mame organizează un recital caritabil cu strângere de fonduri.

Recitalul este susținut de mama, compozitoarea și pianistă, Tetiana Shabaieva ajunsă în România pe 16 martie alături de fetița ei de aproape 6 luni, nepotul de 13 ani și mama ei de 71 de ani.

Tetiana și familia ei se află în acest moment la Centrul Mame ajută mame, Louis Blanc 16- București, alături de alți refugiați, mame și copii.

Acest recital este semnul său de mulțumire pentru brațele deschise pe care le-a găsit aici după un drum lung și o săptămână petrecută în adăpost.

S-au pus în vânzare 160 de bilete pe bilet.ro

Prețul fiecărui bilet este de 100 lei, cu posibilitatea de a dona mai mult sau de a cumpăra peste numărul de bilete că donații, fără loc în sală. Recitalul durează aproximativ 45 min.

Tetiana își dorește că toți banii strânși din urma vânzării biletelor și din donații să se ducă la Centrul Mame ajută Mame pentru ca și alte mame și copiii lor să fie primiți cu aceeași căldură.

Mulțumim ARCUB, Primăria Capitalei, Bilet.ro, Mima Muzica – pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment caritabil.

Link către evenimentul de pe Facebook