„Diseară la 7”, în premieră oficială Teatrul de Comedie

Spectacolul „Diseară la 7” de Aurelian Bărbieru, în regia lui Chris Simion Mercurian, va fi prezentat la Teatrul de Comedie, în premieră oficială, miercuri, la Sala Studio, de la 19:30.

Potrivit site-ului Teatrului de Comedie, „Diseară la 7” vorbeşte despre singurătate şi despre întâlnirile deloc întâmplătoare, se pare – şi tocmai de aceea vitale, care scot la iveală adevăruri adânc ascunse în oameni. Cu mult umor, presărat uneori cu reflecţii serioase, personajele – un El şi o Ea – arată că, în fond, speranţa vine de unde nu te aştepţi, se precizează în descrierea spectacolului.

Din distribuţie fac parte Ilona Brezoianu şi Alexandru Conovaru.

Mi-am dorit să vorbesc despre incapacitatea omului de a se desprinde de propriul trecut, despre frică, despre speranţă şi lipsa ei, despre înstrăinare şi senzaţia că viaţa nu are niciun sens. Despre emoţii care aparent sunt stinse demult, dar continuă să afecteze fiecare nouă zi, petrecută cu iluzia că totul e bine în cea mai bună dintre lumile posibile. Dincolo de aspectele întunecate însă am găsit necesar să spun că oamenii au nevoie unii de ceilalţi„, a afirmat Aurelian Bărbieru, citat pe site-ul teatrului.