Audience Award Film Festival

Filme premiate de public la marile festivaluri internaționale de la Berlin, Sundance, Toronto și Rotterdam vor fi prezentate la București, de vineri până duminică, în cadrul Audience Award Film Festival, la Cinema Elvira Popescu și în aer liber în curtea TIAB.

Festivalul se va deschide la Cinema Elvira Popescu, de la ora 18,00, cu filmul care a câștigat Premiul publicului la Berlin anul acesta — "Junction 48". De la ora 20,00 va rula, la același cinematograf, câștigătorul premiului publicului de la Rotterdam — filmul danez "Land of Mine", iar la miezul nopții, după meciul România — Franța, va avea loc în curtea TIAB prima proiecție publică în România cu "Zelig", super-comedia lui Woody Allen, introdusă de regizorul Nae Caranfil, ambasadorul primei ediții a Audience Award Film Festival. Intrarea la această proiecție va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, realizat cu sprijinul Apa Nova și al Institutului Cultural Român.