Termeni de folosință

 

Termenii și condițiile generale de folosință a serviciului pentru site-urile Radio Clasic
Vă rugăm să citiți cu atenție. Accesarea site-urilor deținute, controlate, menținute și operate de SC E-Multimedia Distribution SRL ( Radio Clasic ) ( inclusiv acest site ) ( împreună “Site-urile” ), și/sau înregistrarea în cadrul site-urilor, sunt echivalente cu respectarea termenilor și condițiilor descrise mai jos ( ce vor include și Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, dar și Termenii și Condițiile de Concurs – dacă este cazul ( “Termenii” ), fie că va înregistrați sau nu să folosiți acest site.

Dacă nu agreați acești termeni, vă rugăm să nu folosiți Site-urile și să nu va înregistrați că utilizator.

Accesați aici dacă doriți să citiți Politica de Protecție.
1. Introducere și Despre Noi
Site-urile sunt deținute și operate de SC E-Multimedia Distribution SRL, companie înregistrată în România, având Cod Unic de Identificare Fiscală RO30225617, iar sediul oficial este Județul Ilfov, Balotești, Strada Daliei 4F, cod 077015 ("Radio Clasic ).
2. Accesul la Site
Accesul la Site este permis doar temporar iar Radio Clasic își rezervă dreptul de a retrage Site-urile ( parțial sau total ) sau să modifice orice parte a acestora ( inclusiv dar nu limitat la conținut și materiale pe Site-uri și orice servicii disponibile prin ele ). Vă rugăm să citiți și Secțiunea 5 de mai jos.

Radio Clasic nu va fi răspunzătoare dacă, pentru orice motiv, Site-urile nu sunt disponibile la orice moment sau în orice perioadă.

Veți putea folosi Site-urile sau software-ul și serviciile disponibile prin acestea ) inclusiv dar nu limitat la Conținut și Conținut Generat de Utilizator, așa cum e definit mai jos ) ( în mod colectiv, “ Serviciile de Site “) în scopuri legale. Nu aveți voie să folosiți Site-urile noastre sau Serviciile de Site :

(i) în niciun fel care să încalce legi și reglementări locale, naționale sau internaționale;
(ii) în niciun fel ilegal sau fraudulos, sau care să aibă un scop sau efect ilegal sau fraudulos, sau care să promoveze asemenea scopuri;
(iii) în niciun fel în scopul rănirii de a face rău sau de încercare de a face rău minorilor;
(iv) în a trimite, a primi, încărca, descărca folosi sau refolosi în mod conștient orice fel de material care să încalce Secțiunea 5 a acestor Termeni; sau
(v) în a trimite, înlesni trimiterea a orice fel de materiale promoționale sau de publicitate, nesolicitate sau neautorizate, sau orice alte forme similare de solicitări ( “Spam”).

Sunteți direct răspunzători de realizarea tuturor aranjamentelor necesare accesării Site-ului. Sunteți direct răspunzător să vă asigurați că orice persoană care accesează Site-urile prin conexiunea dumneavoastră de internet este conștientă de Termenii prezenți și îi vor respecta ca atare.
3. Folosirea Conținutului și legătura cu Site-urile
Toate conținuturile și materialele de pe Site-uri ( pentru evitarea oricăror confuzii excludem Conținutul Generat de Utilizator ) ( “Conținutul”) aparțin Radio Clasic, sau licențiatorilor săi, , inclusiv acolo unde alt tip de utilizatori presupun acest lucru. Conținutul este protejat de legile de copyright din întrega lume. Exceptând cazul în care acest lucru este menționat clar și în mod special, niciun tip ce Conținut nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, transmis sau distribuit in niciun fel, și poate fi folosit doar pentru scopuri personale, non-comerciale. Modificarea Conținutului sau alte tipuri de folosire a Conținutului, interzise, reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietatea și de copyright ale Radio Clasic. Toate mărcile înregistrate, mărcile de servicii și numele de marcă ale Site-urilor reprezintă proprietatea Radio Clasic sau a licențiatorilor săi.În mod special, dar fără să se limiteze restricțiile de mai sus, Nu aveți voie să faceți următoarele, fără permisiunea expresă scrisă a Radio Clasic:
(i) redistribuirea oricărei părți a Conținutului ( inclusiv folosirea sa ca parte a unei biblioteci, archive său serviciu similar );
(ii) eliminarea oricărei mențiuni de copyright sau marca comercială din Conținut; sau
(iii) crearea unei baze de date în formă electronică sau structurata manuală prin descărcarea și stocarea în formă integrală sau parțială a Conținutului.
Nu aveți voie să creați niciun fel de link către sau dinspre Site-ul nostru, fără acceptul expres scris al Radio Clasic. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să solicitați permisiunea pentru a vă conecta cu Site-urile noastre.
4. Înregistrarea
Că utilizator, veți avea acces la materialele din majoritatea zonelor din Site fără să treceți printr-un proces de înregistrare. Cu toate acestea, există posibilitatea să restricționăm anumite zone ale Site-ului ( ex: Forumurile – vezi Secțiunea 5 de mai jos ) pe care le veți putea accesa numai dacă va înregistrați în prealabil.
În momentul înregistrării, va trebui să să furnizați Radio Clasic informații complete de înregistrare, răspunderea fiind direct a dumneavoastră atunci când e vorba de notificarea Radio Clasic de orice schimbări ale informației furnizate ( inclusiv schimbarea adresei de e-mail ), prin folosirea funcției de editare disponibilă pe Site-urile pe care v-ați înregistrat. Fiecare înregistrare este pentru un singur utilizator. La momentul înregistrării, va trebui să alegeți un username ( nume de utilizator ) și o parolă. Atât numele de utilizator ( username ) cât și parola trebuie tratate ca fiind confidențiale. Dumneavoastră garantați că nu veți folosi identitatea altei persoane atunci când folosiți Site-ul sau Serviciile Site-ului.

Radio Clasic nu permite următoarele:
(i) ca nicio altă persoană să folosească numele dumneavoastră de utilizator (username ) și parola; sau
(ii) ca accesul printr-un singur nume de utilizator ( username ) și parola să fie făcute publice la mai mulți utilizatori într-o rețea.
Veți fi răspunzători, și veți răspunde pentru asta în fața Radio Clasic, folosirea de către dumneavoastră sau oricine altcineva care folosește numele dvs de utilizator ( username ) și parola ( în mod colectiv, “ID”) precum și pentru prevenirea folosirii neautorizate a ID-ului dvs. Dacă veți considera că a existat o încălcare de securitate ( ex: dezvăluirea, furtul sau folosirea neautorizată a ID-ului dvs sau a informațiilor legate de plată ) trebuie să notificați radio Clasic de urgență pe pagina noastră de contact. Radio Clasic nu va fi răspunzător în fața dvs sau o terță parte pentru folosirea neautorizată a ID-ului dvs.
Dacă va înregistrați să folosiți serviciul gratuit de e-mail pe Site-urile noastre ( atunci când acesta este disponibil ), nu trebuie să folosiți acest serviciu pentru a trimite, sau folosi și refolosi orice fel de material caracterizat ca ilegal, amenințător, abuziv, indecent, discriminator sau care să încalce copyright-ul sau orice alte drepturi ale unor terți sau care să conțină orice alte forme de conținut ilegal. Este interzisă folosirea unor asemenea servicii sau oricăror altor Servicii ale Site-ului pentru a trimite e-mail-uri în lanț sau Spam.
5. Forumurile comunitare și postarea de conținut pe Site-uri
Site-urile include și camere de chat, zone de informare regulată, grupuri de discuții și alte zone publice ce permit interacțiunea cu alți utilizatori și jurnaliști ai Radio Clasic ( “Forumuri “) dar și să transmită/posteze/încarce ( “posteze”) conținuturi pe Site-uri ( “ Conținut generat de Utilizator”) inclusiv dar fără limitări cronicile dumneavoastră despre concertele la care participați, cronici de album, bloguri personale și o galerie foto personală.
Acolo unde avem un Forum, vom furniza informații clare pentru dvs despre natura serviciilor oferite. Radio Clasic își rezervă drepturile că, în absolută discreție, să înceteze oricărui sau a tuturor Forumurilor fără o notificare prealabilă.
Așa cum am menționat anterior, jurnaliștii Radio Clasic ( care vor fi identificați ca atare în mod clar ), vor contribui de asemenea cu materiale pe Forumurile Radio Clasic, pentru a genera și stimula discuții, și pentru asigurarea unei funcționari normale a Forumurilor. Forumurile pot conține, de asemenea, Conținut Generat de Utilizator din partea unor invitați speciali ai Radio Clasic. Punctele de vedere ale acestor jurnaliști și invitați speciali ai Radio Clasic le aparțin în totalitate și nu sunt neapărat susținute de Radio Clasic. Acestea nu ar trebui să fie considerați de dvs ca fiind sfaturi profesionale iar orice fel de comentarii făcute de aceștia nu vor fi menite să devină sfaturi pe baza cărora să se ia diferite acțiuni.
Va trebui să fiți înregistrat ca utilizator ( dacă nu se menționează altfel ) pentru a putea Posta Conținut Generat de Utilizator. Sunteți unicul răspunzător pentru toate materialele și informații ce alcătuiesc Conținutul dvs Generat de Utilizator.
 
Prin Postarea de Conținut Generat de Utilizator de către dvs, garantați și sunteți de acord că :-
(i) aveți 18 ani sau mai mult , sau că aveți între 14 – 18 ani și ați primit acceptul unui părinte sau unui tutore de a folosi asemenea Forumuri;
(ii) că sunteți rezident în România și că accesați Site-urile în România;
(iii) Că veți respecta orice reguli suplimentare postate de Radio Clasic pe Forum;
(iv) că aveți drepturile sau licența de a folosi Conținutul Generat de Utilizator Postat de dvs și că dețineți dreptul, puterea și autoritatea de a ceda aceste drepturi prezentate în acești Termeni;
(v) Radio Clasic este liber și poate folosi Conținut Generat de Utilizator în concordanță cu și în maniera descrisă în acești Termeni fără nicio plată ( inclusiv plăți de roialități către terțe părți ) și în mod special ca Radio Clasic poate permite în mod legal altor utilizatori să vadă Conținutul Generat de Utilizator;
(vi) ați obținut toate consimțămintele, și permisiunile ( inclusiv ale persoanei identificabile ) în ceea ce privește Conținutul Generat de Utilizator;

și, în plus, garantați și sunteți de acord că acest Conținut Generat de Utilizator:

(vii) este adevărat ( acolo unde fapte sunt menționate ) sau, în cazul în care este prezentată o opinie, că această opinie este susținută în mod corect și real;
(viii) nu este confidențial și nu încălca proprietatea intelectuală, spațiul privat șu orice alte drepturi ale unor terți, și nu conține nimic ilegal, abuziv, defăimător, obscen, indecent, sau amenințător;
(ix) nu este sub incidența unor drepturi de copyright sau, alternativ, că dețineți integral copyright-ul sau aveți toate permisiunile necesare de a-l folosi;
(x) nu este discriminator sau nu promovează discriminarea bazată pe rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilitate, orientare sexuală sau vârsta;
(xi) că nu este material explicit sexual, obscen sau pornografic, și nu promovează violenta;
(xii) nu solicită informații personale pentru utilizatori sub vârsta de 18 ani;
(xiii) nu include numere de telefon, adrese fizice, adrese de e-mail său nume de familie sau orice alte informații care să poată duce la identificarea persoanei;
(xiv) nu încălca nicio lege sau reglementare legală aplicabilă;
(xv) nu conține – din cunoștințele dumneavoastră – viruși sau componente programabile distrugătoare, software, file-uri sau coduri destinate a distruge, interfera în mod distrugător sau interferează cu informații și date personale;

(xvi) nu întrerupe, distruge sau limitează funcționalitatea Site-ului (-urilor) sau a software-urilor de computer sau echipamentelor.;
(xvii) nu ascunde originea Conținutului Generat de Utilizator și nu își asumă identitatea niciunei alte persoane sau entități sau nu reprezintă în mod fals orice persoană sau entitate, nu colectează sau stochează datele altor persoane;
(xviii) nu supăra, hartuiește, jenează, alarmează sau deranjează altă persoane; și
(xix) nu da senzația că reprezintă o terță parte ( inclusiv Radio Clasic ) dacă nu este cazul

Garantați și vă asumați că nu veți:

(i) poștă, crea un link către sau publica materiale comerciale sau materiale ce promovează orice fel de activități comerciale săi care să conțină recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anume produs ( sau acțiuni ) sau care să conțină informații confidențiale ale unor terți sau care au ca scop afectarea prețurilor sau a valorii unui produs ( și în special acțiuni ); sau
(ii) postarea sau publicarea sub altă formă a unui Conținut Generat de Utilizator care să nu aibă nicio legătură cu Forumul sau cu subiectele de pe Forum.

Prin Postarea Conținutului Generat de Utilizator cedați, prin prezenta, o licență nonexclusivă, nelimitată, la nivel mondial, fără roialități, către Radio Clasic care are dreptul de a folosi, reproduce, modifica, traduce, face disponibilă, distribui, publică și/sau acționa Conţinutul Generat de Utilizator și să distribuie și/sau transmită un asemenea Conținut Generat de Utilizator parțial său integral în toate mijloacele media și în toate formatele ( inclusiv transmisia pe cale analogă, pe cale digitală audio, internet, satelit, televiziune, film, cablu sau telefonie ) și să sublicenţieze alte persoane să facă asta , în fiecare caz, cu un scop stabilit de Radio Clasic conform cu propria discreție rezonabilă. A se nota că puteți încheia acordarea acestei licențe, garantată prin prezentul paragraf, prin eliminarea Conținutului Generat de Utilizator de pe Site și prin trimiterea unui e-mail către noi cu toate datele Conținuturilor Generate de Utilizator ce se doresc a fi eliminate. Radio Clasic va face tot posibilul să scoată de pe Site Conținutul generat de Utilizator în maximum 28 de zile. În plus, veți agrea să renunțați la orice drepturi morale avute în cazul Conținutului Generat de Utilizator și veți garanta că ați obținut o scutire de la toate drepturile morale aplicabile în cazul Conținutului Generat de Utilizator.

Sunteți de acord să dezvăluim identitatea dvs unei terțe părți care reclamă ca Postarea dvs cu Conținutul Generat de Utilizator încalcă drepturile lor de proprietate intelectuală sau orice alt drept.

Forumurile conțin Conținut Generat de Utilizator încărcat de utilizatori asupra cărora Radio Clasic nu are niciun control. Luați la cunoștință faptul că nu este posibil ca Radio Clasic să modereze în totalitate și în mod efectiv, să supervizeze sau monitorizeze Forumurile și mai ales să monitorizeze dacă orice Conținut Generat de Utilizator încalcă copyright-ul sau orice alt drept al unor terți. Sunteți de acord că Radio Clasic nu are nicio obligație să supervizeze, monitorizeze sau modereze orice Forum și nu poate garanta, prin urmare, acuratețea, integritatea sau calitatea oricărui Conținut Generat de Utilizator. Radio Clasic nu susține niciun fel de Conținut Generat de Utilizator dacă acesta nu reflectă în mod special punctele de vedere ale Radio Clasic. Unii utilizatori pot încălca acești termeni și pot posta Conținut Generat de Utilizator cu caracter înșelător, neadevărat și ofensator. Acceptați să suportați toate riscurile asociate cu folosirea Forumurilor, și nu trebuie să vă bazați pe Conținutul Generat de Utilizator în luarea ( sau reținerea de la luarea ) deciziilor. Sunteți de acord în totalitate că radio Clasic nu va avea niciun fel de răspundere în fața legii față de dvs și nu va putea fi tras la răspundere absolut deloc pentru Conținutul Generat de Utilizator văzut de dvs pe acest Site.

Cum Radio Clasic nu controlează sau monitorizează Conținutul Generat de Utilizator postat pe Forumuri de utilizatori, își rezervă dreptul ( ce și-l poate exercita în orice moment, fără notificare prealabilă ) să înceapă astfel de monitorizări ( fie prin moderatori umani fie prin metode tehnice ), sau să șteargă, mute sau editeze orice Conținut Generat de Utilizator.

Radio Clasic își rezervă dreptul de a vă contacta prin e-mail în ceea ce privește felul în care folosiți Forumurile.
6. Raportarea conținutului ilegal / ofensator
Cum radio Clasic nu controlează sau monitorizează Conținutul Generat de Utilizator postat pe Forumuri de utilizatori, nu ne dorim să vedem conținuturi dăunătoare, ofensatoare sau ilegale pe Site-urile noastre. Dacă vă deranjează în orice mod orice fel de Conținut sau Conținut Generat de Utilizator ce apare pe Site sau considerați că asemenea Conținut sau Conținut Generat de Utilizator este dăunător, ofensator sau va încalcă drepturile ( inclusiv dar fără limitare drepturile de proprietate intelectuală ) vă rugăm să ne contactați pe pagina noastră oficială de contact cu următorul tip de informație în detalii cât mai mari:-

(i) locația conținutului dăunător / încălcător / ofensator pe Site-ul nostru;
(ii) o scurtă descriere de ce considerați conținutul ca fiind ofensator, dăunător sau încălcător, precum și o declarație care să confirme că veți o gândire onestă și rezonabilă cum că acel conținut nu ar trebui autorizat pentru folosire.;
(iii) o scurtă descriere a, împreună cu informația legată de asta, copyrightului considerat de dvs ca fiind încălcat; și
(iv) detaliile dvs de contact.

Vom înlătura orice și tot Conținutul și Conținutul Generat de Utilizator ( fără o notificare prealabilă către dvs ) dacă în mod rezonabil considerăm că asemenea Conținut / Conținut Generat de Utilizator încalcă prezenții Termeni.
7. Oprirea și terminarea înregistrării/accesului pe Forumuri
Radio Clasic va determina, la propria sa discreție, dacă a avut loc o încălcare a acestor Termeni prin folosirea Site-ului ( -urilor ). Când o încălcare are loc, vom acționa așa cum vom considera de cuviință.

Dacă nu veți respecta acești Termeni, vom lua următoarele acțiuni:

(i) retragerea imediată, temporară sau permanentă, a dreptului dvs de folosire a Site-urilor ( inclusiv a Forumurilor noastre );
(ii) înlăturarea imediată, temporară sau permanentă, a oricărui Conținut Generat de Utilizator postat e dvs pe site-ul (-urile ) nostru ( noastre ).;
(iii) emiterea unei notificări către dvs;
(iv) acțiuni legale împotriva dvs pentru recuperarea tuturor cheltuielilor pe baza unei indemnizații ( inclusiv, dar fără limitări, cheltuieli legale și administrative ) ce rezultă din această încălcare;
(v) alte acțiuni legale împotriva dvs;
(vi) dezvăluirea informațiilor legate de acest lucru autorităților juridice după cum vom considera rezonabil necesar.

Nu putem fi trași la răspundere pentru acțiunile generate de noi ca urmare a încălcărilor acestor Termeni. Acțiunile descrise în Secțiunea 7 nu sunt limitate, putând lua orice fel de acțiune vom considera potrivită.
8. Știri prin E-mail
Radio Clasic vă poate oferi ca opțiune înscrierea la serviciul de știri pe e-mail. Folosirea oricărui tip de informație primit prin serviciul de știri e-mail se supune prezenților Termeni.
9. Viruși, hackeri și alte ofense
Este interzisă folosirea Site-urilor în mod eronat, prin introducerea în mod conștient a virușilor, troienilor, viermilor, bombe logice sau orice alt material ce poate produce distrugeri la nivel tehnologic.Este interzis să încercați acces neautorizat pe Site-urile noastre, pe serverul pe care Site-urile sunt stocate sau pe orice server, computer sau în orice bază de date conectate la Site-urile noastre. Este interzis să atacați Site-urile noastre prin orice metode.

Prin încălcarea prezenței prevederi, comiteți o faptă sancționată penal.Vom raporta o asemenea încălcare către autoritățile juridice relevante și vom coopera cu aceste autorități prin dezvăluirea identității dvs către aceștia. În cazul unei asemenea încălcări, dreptul dvs de a folosi Site-urile noastre va înceta cu efect imediat.

Nu vom putea fi trași la răspundere pentru niciun fel de pierderi sau distrugeri efectuate ca urmare a răspândirii unor viruși sau orice fel de material care afectează tehnologia , sau care vă infectează computerele, progrămel de calculator, datele sau orice alte materiale ca urmare a folosirii Site-urilor sau prin descărcarea oricăror materiale Postate pe acestea, sau accesarea oricăror altor site-uri conectate cu acestea.
10. Minori
Sfătuim toți părinții să vorbească cu copiii lor în ceea ce privește siguranța accesării online a Site-urilor.
11. Terțe Site-uri – securitate software și java
Site-urile conțin conexiuni către alte site-uri furnizate de terțe părți independente ( “ Site-uri Terțiare “), fie direct fie prin cadre. Acolo unde este posibil, radio Clasic va explicită foarte clar că asemenea conexiuni sunt făcute, chiar dacă Site-urile Terțiare sunt branduite cu sigla Radio Clasic. Radio Clasic nu e răspunzător de disponibilitatea sau conținutul Site-urilor Terțiare și nu vor face parte , și nici nu vor fi răspunzători, de tranzacționările legate cu bunuri sau servicii de Site-urile Terțiare. În particular, folosirea conexiunilor de pe Site-uri către un site conectat în mod autorizat și necontrolat de Radio Clasic, pentru a descărca orice fel de materiale, file-uri, imagini și date de pe Radio Clasic, luați la cunoștință și sunteți de acord că Radio Clasic nu are nicio răspundere sau legătură cu acestea.
12. Limitarea răspunderii
Conținutul și orice fel de Conținut Generat de Utilizator este pentru informarea dvs generală neavând menirea de a adresa anumite cerințe speciale ale dvs. Cum Radio Clasic îmbunătățește Site-urile în mod regulat, unele sau toate Conținuturile sau Conținuturile Generate de Utilizator pot fi învechite, expirate, caz în care Radio Clasic nu-și asumă răspunderea pentru aducerea lor la zi. În particular, Conținutul și orice Conținut Generat de Utilizator nu au rol de sfat, recomandare sau aranjament al Radio Clasic și nu trebuie să stea la baza deciziilor luate de utilizatori.
13. Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal
Aceste informații furnizate de dvs Radio Clasic vor fi folosite de acesta doar în concordanță cu Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. . Această Politică nu se aplică și Site-urilor Terțiare.
14. Publicitate și sponsorizare
Parte din Site-uri pot conține publicitate și sponsorizări. Cei care-și fac publicitate și, respectiv, sponsorii, sunt răspunzători de asigurarea materialului prezentat pe Site-uri și trebuie să respecte legile și reglementările în vigoare. Radio Clasic nu este răspunzător de orice fel de erori sau inadecvanţe în prezentarea materialului de reclamă/publicitate.
15. Legea și jurisdicția aplicabilă
Prezenții Termeni vor fi guvernați de, și redactați în funcție de, Legea Românească.Jurisdicția din românia e singura care are exclusivitate în a rezolva orice fel de dispută ce poate rezulta în legătură cu Termenii prezenți sau orice fel de relații legale în legătură cu aceștia. Toate disputele vor fi analizate în Instituțiile din România, aflate sub jurisdicție romană.
16. Copyright-ul a terțe părți
O parte a conținutului de pe Site-urile noastre ( cum ar fi, dar nu limitat la, imagini, material audio-vizual ) se află sub incidența legilor copyrightului și aparțin unor terțe părți, ce au toate drepturile rezervate.
17. General
Este interzis să delegați, sub-licenţiaţi sau transferați în niciun fel niciunul din drepturile aflate sub incidența prezenților Termeni. Dacă vreunul din termeni este considerat ca fiind invalid de către o curte de jurisdicţie competentă, invaliditatea prevederii respective nu afectează validitatea celorlalte prevederi rămase,a cestea rămânând în vigoare.