Borussia Dortmund triumfă într-un meci spectaculos cu Union Berlin în Bundesliga

Getting your Trinity Audio player ready...

În etapa a șaptea din Bundesliga, Borussia Dortmund și Union Berlin au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, încheiat cu un scor de 4-2 în favoarea echipei Dortmund. Meciul a avut momente tensionate, cu două goluri anulate de VAR și cu șase goluri validate.

Meciul a început în forță, cu Dortmund deschizând scorul după doar șapte minute de joc prin Fullkrug. Cu toate acestea, Union Berlin nu a lăsat mult timp de bucurie echipei gazdă, reușind să egaleze după doar două minute prin Gosens. Ambele echipe au avut câte un gol anulat după analiza VAR, adăugând și mai multă dramă la această confruntare.

Union Berlin a reușit să intre la pauză cu avantaj, după ce Leonardo Bonucci a transformat un penalti în minutul 31. Cu toate acestea, repriza a doua a fost dominată de Dortmund, care a marcat de trei ori prin Schlotterbeck (min 49), Brandt (min 54) și Ryerson (min 71).

Această victorie a adus Borussia Dortmund pe locul al doilea în clasamentul Bundesliga, cu 17 puncte, la un punct distanță de liderul Stuttgart, care a învins echipa Wolfsburg cu scorul de 3-1.

În alte meciuri din aceeași etapă, Augsburg a fost învinsă de Darmstadt cu 1-2, iar RB Leipzig a remizat 0-0 cu Bochum. Meciul dintre Bremen și Hoffenheim este programat să înceapă la ora 19:30.