Corpul neînsufleţit al actorului Marin Moraru, depus în foaierul Teatrului Naţional

Corpul neînsufleţit al regretatului actor Marin Moraru, care a decedat duminică, la Spitalul Elias, la vârsta de 79 de ani, va fi depus marţi seară, 23 august, la biserica Sfântul Gheorghe, iar pe 24 august, între orele 10-13 în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional, au anunţat reprezentanţii TNB.

Actorul Marin Moraru s-a stins din viaţă, duminică, la Spitalul Elias, la vârsta de 79 de ani, acesta fiind internat la spital în urmă cu zece zile.

„Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti anunţă cu imensă tristeţe despărţirea de unul dintre cei mai mari actori români din ultima jumătate de veac – Marin Moraru.

Absolvent al IATC în anul 1961 la clasa eminentei profesoare Dina Cocea, a interpretat zeci de roluri de neuitat, adevărate bijuterii, în teatru, film şi televiziune. Lasă în urma lui o mare lecţie de iubire. Pentru artă. Pentru oameni.

Dumnezeu să-i hărăzească pacea sufletească ce o merită! Suntem alături de draga lui soţie Lucia Popescu Moraru în această grea încercare.”, au transmis reprezentanţii TNB.

Cei care l-au iubit şi admirat îi pot aduce un ultim omagiu începând din seara zilei de marţi 23 august 2016 la biserica Sfântul Gheorghe şi miercuri 24 august 2016, între orele 10 – 13, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional, mai precizează instituţia de cultură.

Înmormântarea marelui actor va avea loc miercuri, la cimitirul Bellu.