CSM București obține a treia victorie în Liga Campionilor la handbal feminin

Getting your Trinity Audio player ready...

Echipa de handbal feminin CSM București a înregistrat o nouă victorie în Liga Campionilor, învingând formația muntenegreană Buducnost Podgorica cu scorul de 29-24, într-un meci disputat duminică, în deplasare. La pauză, echipa bucureșteană conducea cu 17-12.

Printre marcatoarele de seamă ale partidei s-au numărat Vukcevic și Godec, ambele cu câte 6 goluri pentru Buducnost, în timp ce pentru CSM, Neagu, Kobylinska și Ingstad au înscris fiecare câte 6 goluri.

În aceeași etapă a competiției, au mai avut loc meciurile dintre DVSC Debrecen și Brest, cu scorul de 31-24, IK Savehof și Gyor, încheiat 26-29, și Odense versus SG BBM Bietigheim, cu un rezultat de 42-29.

Până în prezent, în cadrul competiției, CSM București a obținut următoarele rezultate: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof și 28-30 cu Brest.

După cele șase etape disputate, campioana României se situează pe locul 4 în clasament, având acumulate 6 puncte. Următorul meci al echipei CSM București va avea loc pe teren propriu, împotriva echipei DVSC Debrecen, pe data de 11 noiembrie.