Decesul lui Matthew Perry lasă în mâhnire printre colegii din „Friends”**

Getting your Trinity Audio player ready...

Colegii de platou ai lui Matthew Perry din serialul „Friends” au declarat că sunt „complet devastați” de pierderea actorului, care a decedat sâmbătă la vârsta de 54 de ani. Într-o declarație comună, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Lisa Kudrow au descris moartea lui Perry ca fiind o „pierdere de neînțeles”. Actorul a fost găsit decedat în cada cu hidromasaj din locuința sa din Los Angeles. Examinarea post-mortem a lui Perry nu a oferit un rezultat concludent, iar oficialii așteaptă rezultatele testelor toxicologice.

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew”, au spus colegii din „Friends” în declarația oferită BBC. „Am fost mai mult decât simpli colegi de platou. Suntem o familie. Avem multe de spus, dar acum vom lua un moment să procesăm această pierdere de neînțeles. Gândurile și dragostea noastră sunt acum cu familia lui Matty, prietenii săi și toți cei care l-au iubit în întreaga lume.”

Detalii suplimentare au fost dezvăluite despre modul în care Perry a fost descoperit sâmbătă după-amiază în jacuzzi-ul său din Pacific Palisades. Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat că „un pacient de sex masculin a fost declarat decedat înainte de sosirea medicilor. A fost găsit de un trecător care l-a repoziționat astfel încât capul să fie afară din apă.”

De-a lungul carierei sale, Perry a fost cunoscut în special pentru rolul său ca Chandler Bing în popularul sitcom din anii ’90, „Friends”. A avut, de asemenea, apariții în „The West Wing” și „Studio 60 on the Sunset Strip”. În ciuda faimei sale, Perry a avut lupte personale cu dependența de analgezice și alcool, frecventând clinici de reabilitare de mai multe ori.

Fanii și vedetele au adus omagii actorului, iar mulți s-au adunat în afara clădirii din New York unde se filma „Friends”  pentru a lăsa tributuri florale.