Marile serate muzicale ale Bucureștiului

Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii organizează, în perioada 1-9 iulie 2017, a treia ediție a festivalului internațional al muzicii de cameră intitulat "Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului".

Evenimentul reunește muzicieni din 8 țări, ce vor susține concerte la Ateneul Român și în sălile Operei Comice pentru Copii. Printre invitații ediției din acest an se numără Mario Hossen și Gernot Winischhofer (Austria), Richard Frank (Elveția), Michel Bourdoncle și Florian Murtaza (Franţa), Takashi Shimizu (Japonia), Vladimir Mendelssohn (Olanda), Felicia Filip, Anton Niculescu, Ioana Maria Lupașcu Andrei Licareț și Ana-Maria Negrea (România). Conducerea artistică a festivalului este asigurată de violoncelistul Anton Niculescu, solist concertist cu o carieră impresionantă ce include coordonarea partidei de violoncel din orchestra Teatrului Scala din Milano.

Festivalul cuprinde 4 serii de concerte: "Marile Serate la Ateneul Român" – pe 7, 8 și 9 iulie, începând cu ora 19:00; "Marile Serate la Opera Comică pentru Copii", pe 1 și pe 6 iulie, de la ora 19:00 și 21:00, "Matineele festivalului", pe 1 și 2 iulie, de la ora 10:00, și "Întâlnirile cu Maeștrii Marilor Serate", pe 5 și 6 iulie, de la ora 19:00.

Elevii și studenți care doresc să ia parte la concertele programate la Ateneul Român pot primi o invitație gratuită în urma completării formularului de aici: bit.ly/MSMB2017-Invitație

De asemenea, ultimele bilete disponibile la evenimentele din festival au 50% reducere, începând de pe 26 iunie și pot fi achiziționate de aici: bit.ly/Bilete-MSMB2017