Muzică de film cu Orchestra Națională Radio

Vineri, 16 iunie 2016, ora 19.00, Orchestra Națională Radio invită publicul la o spectaculoasă incursiune într-un gen care nu se regăsește de multe ori în programele de stagiune: muzica de film.

La pupitrul dirijoral se va afla Lubnan Baalbaki, iar solistul serii va fi pianistul și compozitorul Rami Khalifé.

Seara va debuta cu piesa în primă audiție Stories pentru pian și orchestră, compusă chiar de solistul invitat, Rami Khalifé.

Programul va continua cu o selecție de compoziții aflate pe coloana sonoră a unor filme care au scris istoria cinematografiei: fragmente din The Magnificent Seven de Elmer Bernstein, marșul din Superman, de John Williams, fragmente din Mihai Viteazul, de Tiberiu Olah. Seara se va încheia spectaculos cu Suita din Star Wars, compusă de același John Williams, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică de film, cu un palmares impresionant: 5 premii Oscar, 4 premii Golden Globe, 7 premii ale Academiei Britanice de Film și 23 de Premii Grammy, fiind cea mai premiată personalitate după Walt Disney.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio.