„O noapte printre giganți”, de vineri la Muzeul Antipa

Copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani vor dormi printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ, la ”O noapte printre giganţi”, care debutează la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa” în 16 iunie.

"O noapte printre giganţi" a strâns până acum aproape 700 de participanţi care şi-au petrecut noaptea la Muzeu şi au adormit lângă ”Deinotherium gigantissimum”.

Programul debutează pe 16 iunie, dar copiii se pot înscrie din timp la oricare dintre ediţiile acestei veri (30 iunie, 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie).

Ca în fiecare an, în prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, apoi vor viziona filme documentare despre viaţa fascinantă a animalelor, oferite de DaVinci Learning. Ediţiile din acest an vor fi îmbogăţite şi cu alte surprize, dezvăluite copiilor la momentul oportun.

Înscrierea participanţilor se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numarul de tel: 021.305.60.31. Costurile de participare sunt de 200 de lei/ copil; 300 de lei/ doi fraţi; 400 de lei/ trei fraţi.