Spectacolul multimedia „Timpul”, la Palatul Suțu

Spectacolul multimedia "Timpul", o inițiativă inedită care propune publicului o călătorie în trecut, o redescoperire a atmosferei Bucureștiului interbelic cu muzica și balurile sale pline de farmec și savoare, va fi prezentat sâmbătă, la Palatul Suțu, de la ora 20,30.

Spectacolul se desfășoară vizual printr-o proiecție video în oglinda din holul Palatului Suțu, aruncând imagini pe pereții etajului superior într-un joc de forme și culori aproape hipnotic.

Conceptul spectacolului gravitează în jurul unui text de ficțiune istorică semnat de Adrian Majuru, cu un fir narativ care poartă spectatorul într-o poveste învăluită în mister și așteptare. Textul este inserat între piesele muzicale de factură romantică (Ceaikovsky, Chopin, Schubert, Offenbach), iar intriga sa converge în spectrul eternului feminin întruchipat aici de imaginea Irinei Suțu, arată sursa citată.

Artiștii invitați sunt Olga Podobinschi — pian, Mihaela Pletea — voce, Maria Chifu — voce și fagot, Cristina Răducan — flaut, Alexandra Poenaru — dans, Lucian Martin — dans, Ciprian Ghiță — contrabas, Mihai Cucu — concept și proiecție video.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 10 lei. În preț este inclusă vizitarea expozițiilor Muzeului Municipiului București în termen de 30 zile.