Stagiune estivală la Palatul Mogoşoaia

Centrul de Cultură "Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului",alături de Primăria Municipiului Bucureşti,îi invită pe amatorii de frumos la Palatul Mogoşoaia,la stagiunea estivală "VăraTic",programată între 9 iulie-4 septembrie, la teatru interactiv,dar şi la concerte şi expoziţii de artă.

Teatrul Ion Creangă şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti lansează stagiunea estivală „VăraTic” care va avea loc între 9 iulie-4 septembrie, la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia.

Spaţioasa curte a Palatului de la Mogoşoaia se transformă, timp de două luni, între 9 iulie-4 septembrie într-o oază de teatru şi voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic”, o mulţime de surprize fiind pregătite pentru cei interesaţi, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică.

Echipa de la Palatul Mogoşoaia alături de echipa Teatrului Ion Creangă au considerat de bun augur ca până pe data de 4 septembrie să le ofere celor mici, şi nu numai, o stagiune estivală teatrală de mare excepţie, cu o serie de producţii dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experienţa vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu poveşti neconvenţionale.

Întâlnirile cu oaspeţii din poveştile Teatrului Ion Creangă continuă şi în luna august, programul detaliat al reprezentaţiilor fiind disponibil pe www.teatrulioncreanga.ro