Taylor Swift, 20 de nominalizări la Billboard Music Awards 2023

Getting your Trinity Audio player ready...

Taylor Swift a primit un număr impresionant de 20 de nominalizări la Billboard Music Awards 2023, ceea ce o situează în fruntea listei de artiști cu cele mai multe nominalizări la acest eveniment. Această informație a fost dezvăluită de site-ul revistei Variety. La scurtă distanță de Taylor Swift se află SZA și Morgan Wallen, care au primit câte 17 nominalizări fiecare.

Alți artiști importanți cu multiple nominalizări la premiile Billboard din acest an includ The Weeknd, cu 16 nominalizări, Drake și Zach Bryan, ambii cu câte 14 nominalizări.

Câștigătorii acestor premii vor fi anunțați în cadrul unei gale programate pentru data de 19 noiembrie 2023. Se pare că această gală va avea un format inovator, departe de transmisiunile tradiționale, deoarece câștigătorii premiilor și artiștii care susțin microrecitaluri vor fi prezentați pe conturile de socializare ale revistei Billboard și ale galei premiilor Billboard (BBMA).

Evenimentul Billboard Music Awards 2023 va fi produs de compania Dick Clark Productions.

Aceste premii sunt acordate în funcție de datele de vânzări și streaming și se bazează pe indicatori de performanță de la sfârșitul anului în topurile Billboard. Perioada luată în considerare a început pe 19 noiembrie 2022 și s-a încheiat pe 21 octombrie 2023.

Cu toate acestea, se observă un decalaj de timp semnificativ de peste un an între ediția precedentă a galei BBMA, care a avut loc în urmă cu aproximativ un an și jumătate, și cea din 2023. Ultima ediție a fost găzduită de Sean „Diddy” Combs și a fost transmisă de NBC de la MGM Grand Garden Arena pe 15 mai 2022.

Ediția din 2023 a premiilor Billboard Music Awards va include 69 de categorii, cu nouă categorii noi adăugate. Este de așteptat ca această gală să aducă în prim-plan cei mai strălucitori artiști și performanțe ale industriei muzicale.