Trupa Nightwish concertează la Bucureşti

Nightwish va concerta la complexul Romexpo din Bucureşti pe 17 august, iar show-ul face parte din turneul mondial „Decades” prin care trupa finlandeză sărbătoreşte 20 de ani de activitate, potrivit organizatorilor.

Cea mai de succes trupă nordică de metal, Nightwish va oferi fanilor din România o călătorie prin întreaga discografie a sa.

Cu opt albume la activ, compuse în mare parte de fondatorul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat la popularizarea şi dezvoltarea genului symphonic metal.

Cel mai recent album, „Endless Forms Most Beautiful”, a primit discul de aur în ţări precum Cehia, Germania şi Elveţia şi de două ori discul de platină în Finlanda.

Cel mai de succes album este, însă „Imaginaerum”, care a ajuns pe locul 27 în Top Billboard 200 şi a primit cinci discuri de aur şi trei de platină.

În total, formaţia a primit peste 60 de discuri de platină şi aur, având cinci albume clasate pe locul 1 şi 13 single-uri pe aceeaşi poziţie.

Biletele pentru concertul de la Romexpo se vor găsi, de vineri, în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea. Oferta early bird este valabilă până pe 15 mai, biletele având preţuri cuprinse între 139 de lei şi 285 de lei.