Ada Milea deschide seria evenimentelor în interior, la Teatrul Gong din Sibiu!

Sibiu, 7 septembrie 2020. Teatrul „Gong” Sibiu își redeschide sala de spectacole cu un concert al Adei Milea. Evenimentul va avea loc joi, 10 septembrie, de la ora 19:00, cu respectarea tuturor regulilor de siguranță sanitară.

„E o bucurie copleșitoare să ne reluăm activitatea cu public, în interior, după o pauză de aproape șase luni! Teatrul tânăr e un segment puternic afectat de această pandemie, dar esențial în dezvoltarea unei comunități, prin promovarea educației non-formale și a incluziunii sociale în rândul noilor generații. Suntem recunoscători administrației locale pentru tot sprijinul acordat în ultimii ani, dar mai ales în această perioadă. Teatrul nostru a crescut enorm în ultimii cinci ani, iar acest lucru a fost posibil doar printr-un dialog bun cu Primăria Sibiu. Fără implicare, teatrul dispare!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Ada Milea revine la Sibiu cu un concert solo, ce reunește cântece adaptate dintr-un portofoliu de spectacole montate în teatrele din toată țara. Cu mult umor, dar și un pic de tristețe, Ada Milea reușește să esențializeze, prin muzică, mesajele unor autori ca Alecsandri, Creangă sau Naum. Concertul de la Sibiu este un altfel de teatru, în care instrumentele devin suport viu al întâmplărilor cântate. Evenimentul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat celor cu vârsta sub 7 ani.

Siguranța spectatorilor reprezintă o prioritate în agenda de evenimente a Teatrului Gong. Spațiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui participant la eveniment. Purtarea măștii, astfel încât să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata concertului. Numărul de scaune din sala de la etaj a fost redus de la 180 la 46, astfel încât să asigure o distanțare fizică corespunzătoare între spectatori.

Accesul publicului la concert se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Costul unui bilet este de 14 lei și este valabil pentru o singură persoană.