B-Fit in the Street! Spectacole pe străzile Bucureştiului

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti, ajuns la a noua ediţie, aduce în luna iulie 40 de reprezentaţii ale unor trupe româneşti şi internaţionale.

300 sute de artişti din nouă ţări vor susţine reprezentaţii în zone cheie din Capitală, Pieţile George Enescu, Unirii, Universităţii, Constituţiei, zona Revoluţiei, Parcul Kreţulescu, Calea Victoriei, Centrul Istoric şi Piaţeta Odeon.

Un festival internaţional de teatru de stradă din Bucureşti aduce între 1 şi 30 iulie sute de artişti internaţionali şi peste 40 de spectacole din Franţa, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania şi România.

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-Fit in the Street! – măreşte doza de distracţie cu un program de spectacole de teatru de stradă, în fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00 în următoarele zone din Capitală: Piaţa George Enescu, Piaţa Revoluţiei, Parcul Kreţulescu, Calea Victoriei, Piaţeta Odeon, Piaţa Universităţii, Piaţa Constituţiei, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii şi Centrul Istoric.

Deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-Fit in the Street! va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 18.00 şi va fi marcată prin trei momente spectaculoase semnate de companii internaţionale de teatru urban. Festivalul este organizat de Primăria Capitalei prin ArCUB.