Conferințele BookLand revin în Ploiesti

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor si in spatiul lor de socializare si recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane nationale de carte, activă ˜600 zile, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile in resedintele din 40 judete.

De 7 ani intalnim prin intermediul Conferintelor BookLand Evolution 1 milion liceeni si studenti din 25 orase, incurajand dezvoltarea lor personala, ajutati de cei 200 speakeri care ni se alatura anual.

Conferintele au loc in fiecare miercuri/joi, in intervalul orar 09:30-13:00. In fiecare oras sunt prezenti 7 speakeri diferiti (peste 200 VIP pe durata celor 26 zile de conferinta). Estimam prezenta a peste 20,000 liceeni + studenti in 2020.

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Traseul Conferintelor Bookland Evolution 2020

Inscrie-te la conferintele BookLand

 
 

TE ASTEPTAM LA CONFERINTELE BOOKLAND!