CRĂCIUNUL COPIILOR, un dar pentru copii de toate vârstele

Craciunul Copiilor

Sute de globuri și steluțe luminează între 15 și 17 decembrie calea celui mai așteptat musafir, Moș Crăciun! Acesta sosește cu sania trasă de reni în Parcul Kiseleff, cu ocazia unei noi ediții a evenimentului Crăciunul copiilor, o sărbătoare pentru copii de toate vârstele.

Însă bunul Moș Crăciun nu va fi singur. Odată cu sania magică au părăsit Laponia o mulțime de spiriduși-artiști, care călătoresc cu un tren de poveste, pe șine din nori și gheață. Trenul Crăciunului oprește în stația Kiseleff vineri, 15 decembrie, spiridușii fiind pregătiți să întâmpine publicul cu un program special, revizuit ca urmare a declarării zilelor de 14, 15 și 16 decembrie ca perioadă de doliu național.

Astfel, pe 15 și 16 decembrie, micuții oaspeți, însoțiți de părinți sau bunici, vor putea vizita căsuța Moșului și cele două vagoane ale spiridușilor, vagonul de creație și vagonul de dormit, unde au loc ateliere de creativitate, lecturi și audiții de povești în tihnă.

Iar duminică, 17 decembrie, Crăciunul copiilor răsună în clinchet de clopoței, cu ocazia deschiderii programului muzical din stația Kiseleff. Cete și alaiuri de oaspeți ne colindă de dimineață până pe înserat, concertele prevăzute vineri și sâmbătă fiind reprogramate duminică, în prima parte a zilei.

Aflați totul despre programul celor 3 zile de ateliere, povești și colinde pe site-ul TIC și pagina de Facebook a evenimentului. Poftiți în vagoane!