Daniel Petrică Ciobanu în stagiune online a Filarmonicii ‘George Enescu’

Începând cu stagiunea 2020-2021, pianistul Daniel Petrică Ciobanu devine primul artist în rezidență al Filarmonicii George Enescu. Pentru a marca această numire, Filarmonica George Enescu a programat, în cadrul stagiunii sale online, înregistrări ale unor evenimente în care Daniel Ciobanu a participat în calitate de solist.

Mâine, 14 mai 2020, de la ora 19.00, veţi putea asculta Concertul în re minor pentru mandolină, pian şi orchestră de Felix Mendelssohn, interpretat de Daniel Ciobanu împreună cu Jacob Reuven (mandolină) şi cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu dirijată de Horia Andreescu.
 
În partea a doua, va fi difuzat Concertul op. 56 în Do major pentru vioară, violoncel, pian şi orchestră de Ludwig van Beethoven, cu Andrei Baranov, Ștefan Cazacu şi Daniel Ciobanu în ipostază solistică. Dirijor, Marc Tardue. Primul concert a fost înregistrat în 22 noiembrie 2019, iar al doilea în 31 ianuarie 2020, la Ateneul Român.
 
Ele vor fi postate pe conturile de facebook şi youtube ale Filarmonicii George Enescu, precum şi pe site-ul instituţiei.