Festivalul On-line de Pian #Totul Va Fi Bine

In zilele de 14 si 15 aprilie 2020 se desfasoara Festivalul On-line de Pian #Totul Va Fi Bine, pe pagina de facebook a evenimentului.

Festivalul a fost creat pentru a deschide copiilor si tinerilor o posibilitate de a ramane creativi si motivati pe perioada de izolare instituita de autoritati. Organizatorii doresc sa asigure „continuitate in activitatea competitionala, deosebit de importanta, indispensabila pentru procesul de invatamant artistic, activitate cu care tinerii pianisti erau obisnuiti pana in acest moment”.

Proiectul este initiat de profesoara Stela Avesalon, presedinta Fundatiei Culturale Pro Piano – Romania, si pianista Madalina Pasol, presedinta Institului International de Arte.

Competitia se va derula online marti, 14 aprilie – sectiunea Amatori si miercuri, 15 aprilie – sectiunea Profesionisti, in ambele zile intre orele 10,00 si 18,00.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/events/214713926413455/