HeyDay Music Festival – în weekend, în Parcul Izvor

Cel mai mare festival de trupe tribut din România – HeyDay Music Festival – are loc la sfârşitul acestei săptămâni, în Parcul Izvor din Capitală.

Primăria Capitalei, prin creart, organizează a IV-a ediţie HeyDay Music Festival, între 6 şi 8 septembrie, între orele 10,00 – 22,30, în Parcul Izvor.

Evenimentul din acest an „celebrează 50 de ani de la Woodstock, printr-o ediţie specială flower power, care aduce muzica artiştilor legendari Jimi Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd, Queen, ABBA, The Beatles şi mulţi alţii”, informează organizatorii într-un comunicat.

Pentru al patrulea an consecutiv, evenimentul reuneşte, pe Park Stage şi pe River Stage, cele mai apreciate trupe tribut din străinătate, care au concertat la festivaluri prestigioase din Europa, dar şi trupe din România, recunoscute pentru interpretarea pieselor unor formaţii celebre şi pentru stilul vestimentar adoptat, devenind sosii ale artiştilor legendari.

„HeyDay reprezintă destinaţia perfectă de festival pentru toţi iubitorii de muzică, indiferent de vârstă sau generaţia din care fac parte. Atmosfera festivalului este completată de o paletă diversă de activităţi şi zone dedicate, în care fanii trupelor vor putea să îşi facă tatuaje, să se machieze şi să se coafeze în stilul artiştilor îndrăgiţi, zilnic, între orele 10,00 – 22,00. De asemenea, cei mici se pot distra într-un loc special amenajat pentru ei. Din zona de street food nu vor lipsi băuturile răcoritoare, îngheţata sau gustările, astfel încât cei prezenţi să se poată bucura pe parcursul întregii zile de toate activităţile din cadrul festivalului”, arată organizatorii.