Marele Cor al Armatei Roșii, la Iași

Marele Cor al Armatei Roșii, Ansambul Alexandrov, se va afla, în premieră la Iași, pentru a cânta pe scena Teatrului Național Vasile Alecsandri.

Ansamblului Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roșii, în premieră la Iași, pe 18 noiembrie, la Teatrul Național Vasile Alecsandri, se apropie rapid de epuizare.

"La doar o lună de la punerea lor în vânzare, locurile de la Opera Națională din Iași sunt aproape integral ocupate. Spectacolul Ansamblului Alexandrov se anunță drept un moment artistic cu o puternică încărcătură emoțională atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei din sală. Turneul internațional 'The Great Revival'/ 'Marea Renaștere', expresie vie a măreției și sensibilității sufletului rusesc, este închinat memoriei nemuritoare a membrilor Marelui Cor al Armatei Roșii care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, o zi de doliu național în întreaga Rusie. Un moment de aducere-aminte și recunoștință față de unii dintre cei mai buni artiști pe care i-a dat Mama Rusia, spectacolul grandios, impecabil sincronizat, pus în scenă de cei 120 de artiști durează aproape două ore și include piese celebre din folclorul tradițional, precum și momente coregrafice îndrăznețe, la limita acrobației, și costume superbe", se arată într-un comunicat