Neymar devine tată pentru a doua oară

Getting your Trinity Audio player ready...

Celebrul fotbalist și iubita sa, Bruna Biancardi, au împărtășit bucuria nașterii fiicei lor, Mavie

Atacantul brazilian Neymar, care joacă pentru echipa Al-Hilal, a devenit tată pentru a doua oară. Neymar, care are deja un fiu în vârstă de 12 ani, pe nume Lucca, dintr-o relație anterioară, a sărbătorit nașterea primei sale fiice în această săptămână.

El și iubita sa, Bruna Biancardi, au numit-o pe micuța lor Mavie. Vineri seară, cuplul fericit a împărtășit mai multe fotografii cu Mavie pe Instagram. Alături de fotografii, Neymar și Biancardi au declarat într-o declarație comună: „Mavie a venit să completeze viețile noastre. Bine ai venit, fiica noastră! Ești deja foarte iubită de noi… mulțumim că ne-ai ales.”

Mavie s-a născut într-un spital privat din Sao Paulo. Neymar, în vârstă de 31 de ani, a primit permisiunea de la echipa sa, Al-Hilal, să se întoarcă în Brazilia pentru nașterea fiicei sale. Din acest motiv, el va lipsi de la meciul echipei Al-Hilal din Saudi Pro League împotriva echipei Al-Okhdood, programat pentru sâmbătă.

De la transferul său de la Paris Saint-Germain la Al-Hilal în august, Neymar a jucat în cinci meciuri pentru echipa sa din Saudi Pro League.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)