Opera Comică pentru Copii (OCC) oferă în luna februarie un program impresionant!

Erus și prietenii lui vă așteaptă la OCC, într-o lume de basm! 

Din februarie îl puteți întâlni pe Erus la Opera Comică pentru Copii, acolo unde călătorește împreună cu micii spectatori într-o aventură fantastică, prin Valea Generozității! Într-un spectacol de o oră, Erus oferă o lecție pentru suflet și amintește ce înseamnă să fii generos. Musicalul ,,Erus și Valea Generozității”, în regia Anei Crăciun Lambru, după cartea lui Alec Blenche se va juca la OCC, în Sala UnderGrant, până la finalul lunii mai. 

Poveștile lui Ion Creangă se bucură de succes la OCC!

Doar în acest sfârșit de săptămână mai aveți ocazia să descoperiți baletul ,,Fata Babei și Fata Moșului”, realizat de coregraful Mihai Babușka, la OCC. După trei weekenduri și zece reprezentații alături de cocoșul din ,,Punguța cu doi bani”, Opera Comică pentru Copii a ales să continue repertoriul în aceeași notă, cu un basm scris de Ion Creangă.

Dimineți în Salonul Mozart, alături de ,,Directorul de Teatru” 

Pe 8, 9 și 16 februarie, de la ora 10:00, Opera Comică pentru Copii vă propune să vă întâlniți cu ,,Directorul de Teatru”, în Salonul Mozart! Spectacolul regizat de maestrul Cristian Mihăilescu prezintă povestea hazlie a două cântărețe de operă care își dispută supremația în timpul unei audiții pentru teatrul de operă de la Salzburg. 

,,Onix și Barton” ne demonstrează ce înseamnă prietenia adevărată!

Alături de Onix și Barton descoperiți lecții valoroase despre familie, prietenie, singurătate, iubire și rezistentă! În această stagiune, prietenoasele personaje oferă doar patru reprezentații, în Sala UnderGrant, de la ora 10:00, pe 8, 9, 15 și 16 februarie. Programul complet este disponibil pe site-ul instituției ( www.operacomica.ro ), iar biletele

pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei

Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către

soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole

de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.