Pantaloni de trening la Săptămâna Modei de la Paris

Getting your Trinity Audio player ready...

În zilele noastre, nu este neobișnuit să observi o femeie care este în trend cu moda, purtând pijamale la cină într-o seară, iar a doua zi o fustă midi cu paiete în timp ce aleargă după o cafea. Acum, se pare că și designerii de la Săptămâna Modei de la Paris pentru sezonul toamnă/iarnă 2024 ne oferă un compromis fericit între cele două extreme: pantalonii de trening eleganți. Prin utilizarea înțeleaptă a materialelor de lux și a stilului rafinat, acest aspect demonstrează că nu există nici un motiv pentru care nu ai putea să faci din pantalonii tăi de relaxare o alegere potrivită pentru muncă și distracție.

La prezentarea Ester Manas, marca cu sediul în Bruxelles a adoptat o abordare surprinzătoare a stilului atletic prin stilizarea unei perechi de pantaloni drepti de culoare gri, cu șiret și cu chiloți negri cu volane vizibili sub aceștia – o interpretare proaspătă și jucăușă a trendului de expunere a lenjeriei intime – și un top crop în nuanțe ”tie-dye”. Iar dacă ești adeptul unui outfit rafinat, dar încă ușor sportiv, ia un exemplu din jocul de-a Undercover. Brandul de lux a prezentat un trening gri subtil (practic un chic groufit) alături de pantofi cu vârf ascuțit de culoare verde și o șapcă de baseball în nuanță kaki. Oh, și modelul a purtat și o saltea de yoga – pentru că niciodată nu știi când ai putea avea nevoie de o întindere rapidă în timpul zilei.

În continuare, găsești mai multe idei geniale de stilizare a pantalonilor de trening de pe podiumurile Săptămânii Modei de la Paris. Toamna viitoare va fi mai confortabilă ca niciodată!

Undercover

Undercover a trimis pe podium cel mai elegant aspirant la yoga, purtând o ținută uniformă gri de trening și pantofi cu vârf ascuțit de culoare verde. Dar dacă o sesiune de sport în zori nu este pe placul tău, nu-ți face griji; această ținută se poate traduce cu ușurință în orice ai avea pe agenda de weekend, precum o plimbare relaxată prin parc (ci ( fără saltea de yoga).

Dries Van Noten

Lasă pe seama lui Dries Van Noten designul pantalonilor de trening din fleece cu stil înalt. Brandul a prezentat stilul lejer în nuanțe plăcute, inclusiv galben însorit, portocaliu ars și verde salcie. Ultimul dintre acestea, totuși, a captat imediat atenția TZR-ului, deoarece a fost asortat cu un pulover pe gât la fel de călduros într-o nuanță bogată de albastru regal. În cele din urmă, pantofii cu vârf pătrat lucioși și geanta de piele spațioasă au fost atingerile finale de eleganță.

Ester Manas

Bluze cu aceeași croială și tăietură ca pantalonii tăi de birou preferați? Acestea există acum, datorită lui Ester Manas. Și așa cum arată marca aici, partea de jos poate crea o ținută de lucru neașteptată când este combinată cu o cizmă eleganta cu toc din piele de catifea (loaferii din piele ar fi la fel de potriviți). Dacă mergi mai târziu la barul local cu colegii tăi, adaugă un tricou ușor cu imprimeu, cum ar fi cel cu tie-dye de mai sus, în geanta ta.

 

 Articolul preluat  Articol original