Perpetuum Jazz cu Traffic Strings la Sala Radio

Ritmurile de jazz vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de către TRAFFIC STRINGS în concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc duminică, 31 martie 2019, începând cu orele 19.00, la Sala Radio din București.

Atât armoniile specifice, cât și complexitatea ritmică ce caracterizează acest gen muzical, vor fi aduse în lumină prin intermediul unor lucrări compuse de mari nume ale jazz-ului – Herbie Hancock, Miles Davis, Louis Armstrong, John Coltrane și alții, cât și piese cu influențe sonore românești.

Într-o provocare atât pentru membrii trupei și deopotrivă pentru auditori, pe 31 martie, la Sala Radio, sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat în versiunea pentru TRAFFIC STRINGS de Lucian Moraru, inițiatorul trupei.

Aveti ocazia sa ascultati un sound nou şi original încorporat într-un stil de interpretare unic, plin de emoţie şi virtuozitate, marca inconfundabilă TRAFFIC STRINGS.