Plácido Domingo a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, interpretul de operă Placido Domingo a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„Cred că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv cu COVID-19, coronavirusul. Familia mea și cu mine suntem cu toții în izolare, atât timp cât este considerat necesar din punct de vedere medical. În prezent suntem cu toții în stare de sănătate bună, dar am avut simptome de febră și tuse, deci am decis să fiu testat și rezultatul a venit pozitiv. Îi rog pe toți să fie extrem de atenți, să urmeze îndrumările de bază, să se spele frecvent pe mâini, păstrând cel puțin 6 metri distanță față de ceilalți, să faceți tot ce puteți pentru a opri virusul să se răspândească și vă rog, mai presus de toate, să stați acasă, dacă puteți! Împreună putem combate acest virus și să oprim actuala criză mondială, astfel încât să putem reveni la viața noastră zilnică normală foarte curând. Vă rog să urmați îndrumările și reglementările administrației publice locale pentru a vă menține în siguranță și a vă proteja nu numai pe voi înșivă, ci întreaga noastră comunitate.” încheie mesajul Plácido Domingo.

Plácido Domingo este în vârstă de 79 de ani și recent a fost implicat într-un scandal public, fiind acuzat că ar fi hățuit mai multe femei.