Premieră la Opera Comică pentru Copii cu musicalul ‘Micuța Dorothy’

Luna februarie aduce o nouă premieră pe scena Operei Comice pentru Copii, musicalul 'Micuța Dorothy', de Marius Țeicu, pe libretul Silviei Kerim.

Premiera are loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:00, și duminică, 12 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Regia Antoanetei Cojocaru, asistată la mișcarea scenică de Andreea Soare, este pusă în valoare de scenografia semnată de Vladimir Turturică, anunta institutia teatrala.

Inspirat din celebrul roman 'Vrăjitorul din Oz', de Lyman Frank Baum, musicalul reunește o echipă tânără și energică, care transmite multă bucurie. Dorothy este o fetiță care locuiește la o fermă din Kansas, dar își dorește întotdeauna ceva mai bun. Aflăm împreună dacă reușește să obțină ce își propune, într-un spectacol despre prietenie și curaj, dar și despre conștientizarea valorilor care se află în interiorul nostru, nu în afară.

'Am acceptat cu bucurie propunerea Operei Comice pentru Copii, în special pentru că este un teatru tânăr și viu. Îi felicit din toată inima pentru evoluția din acești ani și pentru munca depusă ca cei mici să cunoască pe lângă sport, excursii și alte activități, arta, care îi va sprijini infinit mai mult în viață, precum cărarea galbenă care o însoțește pe Dorothy', a declarat Antoaneta Cojocaru, regizoarea spectacolului.

Până la finalul stagiunii curente, Opera Comică pentru Copii pregătește alte 13 spectacole în premieră: 'Pinocchio' (la Sala Mare), 'Concert-lecție de Violoncel', 'Cu Nino la Londra', 'Concert-lecție de Harpă', 'Nino Arlechino', 'Concert-lecție de Pian', 'Salonul de Musical', 'Concert-lecție de Vioară și Pian', 'Directorul de Teatru' (la Salonul Mozart), 'Povestea Sunetului', 'Ivan Turbincă', 'Underground Tango', 'Harap Alb' (la Sala UnderGrant).

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.