Sibiu: 250 de spectatori aşteptaţi la primul spectacol al TNRS în aer liber

Primul spectacol al Teatrului Naţional “Radu Stanca” care se va juca joi seara, în aer liber, este “Metamorfoze” în regia lui Silviu Purcărete, la Fabrica de Cultură, unde sunt aşteptaţi 250 de spectatori, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihai Zugravu.

Potrivit sursei citate, încă se mai găsesc bilete la acest prim spectacol cu public. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Spectacolul regizat de Silviu Purcărete va fi reluat vineri, sâmbătă şi duminică.

“În adaptarea sa a capodoperei lui Ovidiu, la care a lucrat cu Alain Garlan, Purcărete a căutat să evidenţieze cele mai ascunse sentimente ale oamenilor. Lucrând cu o mare varietate de artişti, el reuşeşte să surprindă esenţa poemelor şi să le transpună într-un spectacol tulburător şi memorabil. Acest spectacol este o colaborare între instituţii din România, Luxemburg şi Franţa. Spectacolul a fost prima data montat în curtea interioară a Centre Culturel de Rencontre Abbaye de Neumünster. O punere în scenă spectaculoasă care a făcut publicul să aprecieze acustica şi vizibilitatea unice ale acestui sit turistic”, se arată în prezentarea spectacolului pe pagina de Facebook a teatrului sibian.