Teatrul Clasic din Arad îşi reia spectacolele cu public

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad a anunţat azi că îşi va relua activitatea în sălile de spectacol, însă acestea vor putea fi ocupate doar la 30% din capacitate, fiind programate deja mai multe spectacole.

Decizia vine după ce Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a trecut municipiul din scenariul roşu în cel galben, având o incidenţă de sub trei la mie (1,94) a cazurilor de COVID-19 înregistrate la 14 zile. La nivelul judeţului, această incidenţă este de 1,36 la mia de locuitori, conform ultimei raportări a CJSU.

Pentru duminică, 10 ianuarie, a fost pregătit spectacolul „Carmen Vlaga vorbeşte cu tine”, bazat pe textul ,”Întoarcerea de acasă”, de Ştefan Caraman. Spectacolul va avea loc de la ora 19,00, în Sala Mare. În 14 ianuarie, de la ora 19.00, este programat în premieră spectacolul „Şcoala şi familia”, scenariu după I.L.Caragiale, iar în 16 ianuarie, se va putea viziona spectacolul „Terapie de grup”, de Bolba Tamás, Szente Vajk şi Galambos Attila.

Conducerea Teatrului le cere spectatorilor să respecte distanţarea fizică şi toate celelalte măsurile recomandate de autorităţi.