Teatrul Ion Creangă redeschide „Sala Mică”

Teatrul Ion Creangă redeschide Sala Mică din strada Biserica Amzei începând cu weekendul 3-4 octombrie, informează un comunicat al organizatorilor.

Printre titlurile care pot fi urmărite în luna octombrie se regăsesc producţii adresate copiilor de vârstă preşcolară, printre care „La un metru de tine”, în regia lui Andrea Buzzetti şi „Călătorii prin galaxii”, în regia Alexandrinei Halic, dar şi producţii create special pentru bebeluşi şi copii de vârstă mică (sub 3 ani), printre care „ÎmpreLună”, „Bună dimineaţa!” sau „Pernuţa somnoroasă”.

Potrivit organizatorilor, toate reprezentaţiile au loc în conformitate cu reglementările în vigoare privind desfăşurarea activităţilor culturale în condiţii de siguranţă, Sala Mică funcţionând în noua configuraţie cu o capacitate de 26 de locuri. Acestea sunt dispuse în module de câte două, respectiv trei locuri, cu respectarea distanţării de minimum 1,5 metri între grupuri şi/sau familii.

Biletele, cu preţul de 30 de lei, se pot achiziţiona de la Casa de Bilete din Piaţa Amzei sau online, prin intermediul partenerilor de ticketing Entertix.ro şi Myticket.ro