Vacanța de Vară cu Excelsior

Spectacole de teatru, numere de magie, concursuri și filme vor putea fi văzute în weekend, în Parcul Bazilescu din București, în cadrul Festivalului "Vacanța de Vară cu Excelsior", informează un comunicat al organizatorilor.

Vineri, de la ora 21,30, bucureștenii sunt invitați să vizioneze filmul "Liceenii", iar sâmbătă, începând cu ora 18,00, copiii sunt așteptați să-l cunoască pe Magicianul Paco.

Ziua continuă cu un concurs cu premii, concerte oferite de trupa BimBam și formația Ro-mania, precum și un spectacol de dans al trupei de balet Dancing Emotions. Seara se va încheia cu proiecția filmului "Coana Chirița".

Ultima zi a weekendului va debuta, de la ora 18,00, cu compania Gestual Art care îi așteaptă pe copii la spectacolul de teatru "Țărăncuța cea isteață". Ziua continuă cu spectacolul de teatru "Magazinul de jucării" al trupei Mezzetino.

Seara va fi animată de concertul corului de copii Rogvaiv și de concertul OKE (Dorin Ochenatu) și se va încheia cu proiecția filmului românesc "BD intră în acțiune".

Festivalul "Vacanța de Vară cu Excelsior" este organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior.