Villarreal și Slavia Praga în Optimile Ligii Europa

Getting your Trinity Audio player ready...

În ultima etapă a grupelor Ligii Europa, echipele Villarreal și Slavia Praga s-au calificat în optimile de finală. Într-o serie de meciuri decisive, Villarreal a învins Rennes cu scorul de 2-3, asigurându-și astfel poziția de lider al grupei, în timp ce Rennes va continua în play-off-ul Ligii Europa. Slavia Praga, de asemenea, a obținut victoria, învingând Servette cu 4-0 și terminând pe primul loc în grupa sa.

Liverpool, deși a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața lui Union St. Gilloise cu scorul de 2-1, a terminat pe primul loc în grupa sa și se califică direct în optimi. Toulouse și Union St. Gilloise vor participa în play-off-ul Ligii Europa și, respectiv, al Conference League.

Alte rezultate notabile includ victoria lui Bayer Leverkusen asupra lui Molde cu un impresionant 5-1 și triumful lui Qarabag împotriva lui BK Hacken cu 2-1. Bayer Leverkusen, asemenea celorlalte echipe de top, s-a calificat direct în optimile de finală, în timp ce Qarabag și Molde vor participa la play-off-ul Ligii Europa și Conference League, respectiv.