Violonistul Edvin Marton va concerta la Bucureşti

Renumitul violonist şi compozitor Edvin Marton, apreciat pentru stilul său de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 aprilie.

Spectacolul pe care Edvin Marton îl va prezenta publicului de la Bucureşti, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretările electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziţii muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice.

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia faţă de proiecte muzicale inedite i-a adus pe parcursul carierei colaborări de succes cu artişi români de renume precum, Phoenix, Iris sau Vlad Miriţă.

Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cucerit audienţa internaţională după colaborarea sa excepţională cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan. Edvin Marton spune în majoritatea interviurilor că destinul lui este acela de a face oamenii fericiţi prin muzica pe care o cântă. A început să cânte la vârsta de 5 ani, pe când îşi dorea să impresioneze o fată la grădiniţă, iar de atunci şi până la primele concerte alături de orchestre simfonice nu a mai durat mult.