Alexandru Arșinel a fost internat în stare gravă

4b65b46e 0c71 4d44 acd5 90a46e500f50

Marele actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns, din nou, la spital. Actorul ar fi fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, cu câreva zile în urmă, transmite Antena 3.

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în trecut.

Starea de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată, potrivit Fanatik citat de Antena 3.

Medicii de acolo, după ce l-au consultat cu atenție, au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare. Conform informațiilor obținute de sursa citată, Alexandru Arșinel ar putea în situația de a suporta încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Starea sa de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care s-a petrecut în Botoşani cu ceva timp în urmă. 

Anul trecut, actorul Alexandru Arşinel a fost supus unor intervenţii cardiace complexe unde i s-a implantat un stimulator şi un stent însă nu este exclusă încă o intervenţie pe inimă. În ultimele luni, fiul său, Bogdan i-a angajat o asistentă medicală care l-a avut în grijă şi l-a sfătuit să îşi închidă reţelel sociale.