Celebrul chitarist Estas Tonne va reveni în România

Celebrul artist ucrainean Estas Tonne va reveni pentru două concerte în România, pe 21 şi 24 octombrie, la Circul Metropolitan Bucureşti, respectiv la Opera Naţională din Cluj. În august 2017, artistul a susţinut un concert la Alba Iulia, în cadrul Festivalului Dilema Veche.

Pe 21 octombrie, de la ora 19.30, Estas Tonne (43 de ani) va susţine un concert la Circul Metropolitan Bucuresti, iar pe 24 octombrie, de la ora 19.30, chitaristul va urca pe scena Operei Naţionale din Cluj.

Artistul a mai fost în România, anul trecut, fiind îndelung aplaudat de publicul din Alba Iulia. Tonne a susţinut, în august 2017, un recital solo, intitulat „Reviving Water“, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Festivalului „Dilema veche“, desfăşurat la Alba Iulia.

Bilete pentru cele două concerte din România pot fi procurate accesând www.entertix.ro.

Cu plete, îmbrăcat în blugi, nu ştii prima dată când îl vezi dacă Estas este rocker sau hipiot. Timpul se opreşte parcă în loc când atinge chitara. Artistul spune că de fiecare dată când începe să cânte, spaţiul în care se află începe să se transforme în ceva magic, într-o linişte în care oamenii zâmbesc şi se mişcă aşa cum le dictează sufletul, într-un soi de zbor mistic care porneşte din interior.