Editura Cuantic lansează trei cărți de excepție la Gaudeamus 2023

Getting your Trinity Audio player ready...

Editura Cuantic, cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în peisajul editorial românesc, anunță lansarea a trei noi titluri la ediția 2023 a Târgului de Carte Gaudeamus. Această inițiativă vine în urma succesului înregistrat de cele 20 de titluri lansate de editură din 2022 până în prezent.

Printre noutățile editoriale se numără lucrarea „Nichita și Securitatea”, scrisă de Fabian Anton. Aceasta este o lucrare documentară excepțională care explorează lumea literară a anilor ’70-’80 și interacțiunile acesteia cu fosta Securitate. Cartea, ce cuprinde 240 de pagini, promite să ofere cititorilor o perspectivă unică asupra unei perioade tumultuoase din istoria literaturii românești.

Un alt titlu așteptat cu interes este „Air Majesty – Michael Jordan”, autor Emil Hossu-Longin. Această biografie impresionantă, de 752 de pagini, aduce în prim-plan viața și cariera celui mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael Jordan, oferind o incursiune detaliată în universul sportiv și personal al acestui icon.

De asemenea, Ovidiu Blag își continuă explorarea lumii jurnalismului sportiv cu „Fotbal Minut cu Minut” (Ed. 2023, 296 de pagini), o lucrare ce urmărește istoria emisiunii fenomen a radioului românesc și oferă povestiri inedite din lumea fotbalului.

Pe durata Târgului de Carte Gaudeamus, cititorii vor avea oportunitatea de a întâlni autorii Fabian Anton, Emil Hossu-Longin și Ovidiu Blag, de a obține cărți cu autografe și de a beneficia de cadouri speciale, precum „Cartea Crăciunului”, și alte oferte exclusive din partea Editurii Cuantic.