Expoziția de fotografie „Elementele Naturii”

Miercuri, 26 aprilie 2017, la ora 19.00, în foaierul Sălii Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, aripa dinspre hotelul Intercontinental, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Elementele Naturii”, realizată de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a României.

Expoziţia cuprinde 50 depeisaje fotograficerealizate de Principesa Sofia, în Franţa, în Bretania, în ultimii doi ani, prin care Alteţa Sa Regală nedezvăluiefrumuseţea naturii şi a mediului în care trăim.

De asemenea, cu aceeaşi ocazie, va avea loc lansarea colecției de 36 de fotografii de artă „Ultramarine”, sub formă de cărți poștale, care poartă semnătura Principesei Sofia, apărută la Curtea Veche Publishing. Fotografiile au fost realizate de Principesa Sofia în Bretania și au ca temă, în principal, oceanul.

Colecţia de cărţi poştale „Ultramarine” va putea fi achiziţionată de la standul de carte al Editurii Curtea Veche, organizat în foaierul Sălii Media.

În deschidere vor lua cuvântul: Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, Ion Caramitru, directorul general al TNB, Maestrul Ştefan Câlţia, doamna Iren Arsen, directorul editurii Curtea Veche Publishing.

Expoziția „Elementele Naturii” va putea fi vizitată în perioada 26 aprilie – 10 mai 2017, în orele de program ale Teatrului Național I.L. Caragiale din București (zilnic între orele 14.00 – 18.30, cu excepția zilelor de luni). Accesul se face prin faţa teatrului, pe la intrarea de laSala Media.