Festivalul Internaţional de Film Experimental Bucureşti

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalul Internaţional de Film Experimental Bucureşti -BIEFF se va desfăşura în perioada 28 martie – 2 aprilie 2017, la Cinema Muzeul Ţăranului şi Cinema Elvire Popesco.

În cadrul Festivalului vor fi prezentate, în premieră românească, cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an. Vor putea fi vizionate producţii semnate de artişti vizuali proeminenţi, ce expun de obicei în muzee şi galerii de artă şi doar rareori în săli de cinema.

Creată sub semnul salutului antic al civilizaţiei Maya "Tu eşti un alt eu" / "You Are Another Me" – ediţia de anul acesta invită publicul la un exerciţiu de empatie, punând în discuţie abilitatea fiecăruia dintre noi de a ne transpune în pielea semenilor noştri.

Festivalul Internaţional de Film Experimental Bucureşti BIEFF oferă publicului românesc rara oportunitate de a viziona câteva dintre cele mai provocatoare titluri din selecţia Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, din secţiunea sa de avangardă – "Berlinale Forum Expanded", Quinzane des Realisateurs – Festivalul Internaţional de la Cannes, Festivalul Internaţional de Film de la Rotterdam, Festivalul IDFA Amsterdam, Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Oberhausen.

Programul complet pe http://bieff.ro/ro/2017/program