Festivalul Sinaia Forever sărbătorește ediția a XXVIII-a cu o mulțime de activități

Sinaia se pregătește să găzduiască cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Evenimentul, având ca temă “Rețeta Originală – Produs 100% local”, promite o serie de atracții precum concerte live, spectacole culinare, teatru, târguri și activități speciale pentru copii.

Organizatorii anunță că festivalul va avea trei scene care vor găzdui concerte cu artiști cunoscuți ca Timpuri Noi, Loredana, Semnal M, Vunk, Holograf și mulți alții. Parada de deschidere va avea loc vineri, la ora 17:20, cu concertul Ad Libitum Voices pe Bulevardul Carol I. Pentru iubitorii de artificii, focurile vor fi declanșate la fiecare oră, vineri și sâmbătă, după ora 21:00.

Pentru cei mici, o zonă dedicată le va oferi ateliere de creație, spectacole de păpuși și jocuri interactive, în timp ce zona de sport va invita participanții să încerce panoul de escaladă. Zona comercială va aduna producători și artizani din toată țara, iar zona de food va fi punctul de întâlnire pentru relaxare și socializare.

Din motive de securitate și pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul în centrul orașului Sinaia va fi restricționat, începând de miercuri, pe mai multe artere importante, inclusiv Bulevardul Carol I și strada Octavian Goga. Primăria Sinaia recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun și a trenului, oferind și rute ocolitoare semnalate corespunzător.

Pe durata paradei de vineri, măsurile de securitate vor fi intensificate, cu prezența jandarmilor, poliției stațiunii și celei locale. Participanții sunt îndemnați să urmeze indicațiile forțelor de ordine pentru a se asigura desfășurarea liniștită a evenimentului.