Începe World Experience Festival

Peste 100 de artişti vor prezenta muzica şi cultura din peste 70 de ţări la World Experience Festival, care începe, astăzi, în capitală. Manifestările au loc, până duminică, la ARCUB Gabroveni şi în Parcul Titan. Ce se poate vedea la eveniment ne spune directorul festivalului, Andreea Dănescu:

Andreea Dănescu: Începe cu „Muzica lumii”, care este tematica principală a acestei ediţii. „Muzica lumii” va mai fi experimentată inclusiv prin workshopuri, la care vă invităm în data de 4 septembrie la Arcub, în foaier. Este vorba despre dans irlandez şi de ceremonia ceaiului şi arta îmbrăcării chimonoului în stil japonez.

În Parcul Titan, în perioada 7-9 septembrie, vom avea pavilioane expoziţionale unde se vor desfăşura foarte multe workshopuri. O să fie o zonă gastronimică şi, bineînţeles, scena principală a festivalului unde avem invitaţi anul acesta peste 100 de artişti.

Până duminică, între orele 11:00 şi 21:00, la Arcub – Gabroveni sunt prezentate instrumente din 30 de ţări din Orient, America Latină, Europa, Africa şi Asia.