Michael Bolton concertează la Sala Palatului din Capitală; Laura Bretan va cânta în deschidere

Michael Bolton concertează luni, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul unui show de promovare a celui mai nou album al său, ”A Symphony of Hits”, lansat anul acesta în luna februarie.

În deschiderea spectacolului, pe scenă va urca, în calitate de invitat special, tânăra interpretă Laura Bretan, informează site-ul organizatorilor, German Quality Entertainment.

Spectacolul va începe la ora 20,00.

Spectatorii sunt invitaţi să vină la concert începând cu ora 18,30, pentru ca accesul să se desfăşoare în condiţii optime şi pentru a nu rata începutul show-ului.

Copiii cu vârsta până în trei ani au acces gratuit. Însoţitorii trebuie să prezinte la intrare un act care să dovedească vârsta copilului. Aceştia nu vor trebui să fie ţinuţi în braţe de părinţi.

Minorii cu vârsta de trei ani împliniţi şi peste vor avea acces doar în baza unui bilet valid.

În spaţiul de concert nu va fi permis accesul cu artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băuturi alcoolice, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.