Maria Răducanu și Maxim Belciug la Zilele Unteatru

Duminică, 31 iulie 2016, Zilele Unteatru vă invită la concert. La ora 17:00, Maria Răducanu și Maxim Belciug urcă împreună pe scenă pentru a-și adăuga cântecele la sărbătoarea celui mai grăitor fenomen teatral apărut în ultimii ani în spațiul independent de la noi. Un concert pe afișul căruia se găsește un vers de Maiakovski: "Scripco, ştii ceva? Hai să trăim împreună! Ce zici mata?"

Așadar duminică,  o chitară "și ceva nervi". Și, cum scria Matei Florian cu multă vreme în urmă, "nu ştiu cîţi dintre dumneavoastră sînt pregătiţi pentru o astfel de călătorie. Ce ştiu însă cu siguranţă este că în astfel de drumuri e bine să te lepezi de orice fel de griji şi complicaţii şi că, pînă una-alta, tihna pe care ţi-o poate dărui o muzică bună este cea mai lenevoasă şi plăcută cale înspre acolo. Şi nu trebuie să fii neapărat expert în lene tihnită ca să ştii că nici un medicament din lume nu se compară cu remediul simplu-complicat al unei voci şi al unei chitare care povestesc ceva despre morile de vînt. Iar atunci cînd cei care îţi cîntă sînt Maria Răducanu şi Maxim Belciug poţi să fii sigur că vei asculta măcar o poveste bine spusă."

Concertul începe la ora 17.00 și are loc duminică, 31 iulie 2016, în noul spațiu Unteatru din str. Sfinţii Apostoli 44, Bucureşti. Informații și rezervări: 0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro.