Moşu Lungu aduce cartea în club A

Muzicolog, realizator şi prezentator de emisiuni de jazz, la radio şi televiziune, pianist, aranjor şi compozitor, Moşu Lungu îşi lansează cartea “…în dialog cu Doru Ionescu”, luni, 30 mai, iar invitaţia la eveniment este formulată în stilu-i caracteristic.

Nevrednica mărturisire s-a printat:

“Mult stimaţi prieteni, aproape că mă jenez să o spun, dar luni 30 mai a.c., la celebrul Club A din strada Blănari, de la ora 19.00 se va lansa o cărţulie în care un bun amic m-a tras de limbă, eu am avut impertinenţa de a mă lăsa atras în acest joc perfid iar un editor (zis un cristian) incredibil de… în fine, ireparabilul s-a produs şi nevrednica mea mărturisire s-a printat fără întoarcere. În aceste circumstanţe, eu ce pot să vă promit? Poate ceva bancuri noi şi încredinţarea că voi fi foarte bucuros să vă revăd. Poate şi un disc în care – fatalmente – e vorba tot de mine. Să fie într-un ceas cu cuc! Cordialmente, Moshu”.

De când Florian e Moşu ?

Referitor la arhicunoscuta poreclă, Lungu a spus: ”Această poreclă se pierde în negura anilor. Mi-aduc aminte că încă de prin clasa a III-a primară mi se spunea Moşu, fiind eu mai tofolog şi mai puţin sportiv, totodată, vezi Doamne, îndreptat spre intelect, dacă se poate spune aşa, la acea vârstă. M-a urmărit această poreclă prin ani, de când am trecut de la şcoala primară până la liceu, a adus-o cu el un coleg… La facultate, la fel. Probabil că multora le-a plăcut, fiindcă există şi câteva articole scrise despre mine în care apare porecla, inclusiv în titlu”.