Offenbach și Strauss – în spectacolele Operetei bucureștene

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” îl prezintă publicului bucureștean, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 19:00, pe Jacques Offenbach – părintele operetei.

La Sala Mică a Palatului Național al Copiilor, „Povestirile lui… Offenbach” îmbină perfect melodica și ritmica, armonii pline de culoare și ușor de memorat.

Pe muzica lui Johann Strauss-fiul, opereta “Voievodul Țiganilor”, în interpretarea Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, este o încântare pentru public. Acțiunea din prima jumătate de secol XVIII cu intrigi și iubire în timp de război este susținută de orchestra și corul Operetei, de costume și decoruri pentru a întregii cadrul unui spectacol memorabil. Spectacolul va fi prezentat duminica, 22 aprilie, de la ora 19:00, in Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro: B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti