Pasărea Măiastră – cea mai nouă producție a Teatrului GULLIVER

Pasărea Măiastră reprezintă puterea magiei inepuizabile aduse la viață pe data de 1 Martie, de la ora 10:30, la Teatrul Gulliver, prin arta teatrului, mișcării și efectelor speciale.

Un spectacol emoțional, surprinzător și impresionant sub toate aspectele, Pasărea Măiastră, reprezintă esența zborului și aspirația spre perfecțiune și absolut.

Pornind de la filonul mitologic românesc, spectacolul Pasărea Măiastră retranscrie povestea fermecatei creaturi mistice într-un altfel de registru, într-un nou ritm, depășind, astfel limitele de vârstă, spațiu și timp.

Povestea celor 3 fii de împărat ce caută să dobândească secretul desăvârșirii regatului și izbăvirea neamului este recreată prin intermediul mișcării scenice, a mecanismelor comice, perfect dozate cu elemente de dans contemporan și artă teatrală ce depășesc granițele și rigorile tradiționale.

Drumul inițiatic al mezinului prinț, lupta cu forțele potrivnice, descoperirea dragostei și biruința binelui revelează chintesența poveștii. Iar mesajul este la fel viu și valoros: nevoia de desăvârșire, scânteia unui nou zbor, dragostea care transcende totul, dar și simțul datoriei, al cinstei, bunătății și demnității.

Abordarea regizorală inedită a lui Ștefan Lupu crează un univers complex și complet în care dansul contemporan, teatrul de animație, comicul fuzionează perfect pentru un preaplin de emoție adus spectatorului.

Totodată, spectacolul se distinge prin fantezia coregrafiei, extravaganța costumelor, originalitatea machiajului, intensitatea artsitică și, nu în ultimul rând, prin muzica vibrantă creată de Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab.

Strălucirea spectacolului și vivacitatea scenică sunt admirabil ilustrate prin pasiunea și entuziasmul echipei artistice a Teatrului GULLIVER compusă din: Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban, Ion Tudorache/ Mihai Cerneanu, Vlad Volf.

Pasărea Măiastră este o reprezentație formidabilă ce stă sub semnul epatant al inovației și distincției sub toate formele.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau de la sediul teatrului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.