Publicul revine la Sala Radio în luna iunie

Începând de astăzi, 31 mai 2021, se pun în vânzare, on-line, biletele pentru concertele ce se vor derula pe parcursul lunii iunie pe scena Sălii Radio. După câteva luni în care toate evenimentele stagiunii au fost transmise live de la Sala Radio – pe calea undelor sau online –, publicul poate reveni fizic în sală. Accesul va fi permis în limita a 30% din capacitatea sălii de concerte.

Primul concert pentru care se vor putea achiziționa bilete are loc vineri, 4 iunie şi este susţinut de Orchestra Națională Radio dirijată de Lubnan Baalbaki. Solistă va fi pianista Sînziana Mircea iar în program se regăsesc Concertul nr. 21 KV 467 în Do major de Wolfgang Amadeus Mozart şi Simfonia a VIII-a D 759 în si minor Neterminata de Franz Schubert.
Săptămâna viitoare, pe scena Sălii Radio va avea loc recitalul susţinut de violoncelistul Andrei Ioniţă şi panista Daria Tudor, eveniment care face parte din proiectul „Moștenitorii României muzicale”, derulat de Radio România Muzical și Rotary Club Pipera. Programul recitalului are ca temă ‘Libertatea’ şi cuprinde lucrări semnate de Paul Constantinescu, Dmitri Șostakovici, Dan Popescu și Ludwig van Beethoven.
 
Biletele în format electronic pentru toate concertele lunii iunie vor fi puse în vanzare începând de astăzi, pe site-ul iaBilet.ro. De asemenea, biletele se pot achiziționa şi de la Casa de bilete a Sălii Radio – începând de miercuri, 2 iunie 2021.