Radio Clasic “George Enescu” – un nou post inedit, marca Radio Clasic

Radio Clasic lansează un nou post: Radio Clasic “George Enescu” – dedicat exclusiv muzicii marelui nostru compozitor și interpret.

Aici pot fi ascultate pentru prima dată înregistrări unicat sau versiuni recente ale lucrărilor semnate de George Enescu, o premieră absolută în mediul online și nu numai.
 
Radio Clasic s-a lansat în urma cu trei ani și a devenit treptat o platformă de știri, cronici, recomandări, incluzând peste 20 de posturi de radio:
 
Radio Clasic România – un mix de muzică clasică, operă, muzică de balet, muzică de film, dar și cu emisiuni dedicate unor evenimente, transmisiuni în direct ale unor evenimente, ediții speciale, interviuri cu mari personalități din țară și străinătate;
– Radio Clasic Mozart – o colecție integrală cu muzica lui W. A. Mozart,
– Radio Clasic Operă – arii celebre de operă cu mari artiști ai lumii și opere integrale
– Radio Clasic Hits, Radio Clasic Jazz, Radio Clasic Kids, Radio Clasic Soundtrack, Radio Clasic Ambiental, Radio Clasic Rock, Radio Clasic Folk, etc.
 
Radio Clasic transmite online pe platforma www.clasicradio.ro, iar unele evenimente sunt transmise și în format video pe canalele noastre de Facebook și Youtube.
 
Susținerea și interesul de care s-a bucurat proiectul Radio Clasic în mediul online face ca audiența postului să fie în acest moment comparabilă cu audiența posturilor FM românești de profil.
 
Radio Clasic – un radio în culori!